tag:blogger.com,1999:blog-5081971154131572394.post7248371205036044129..comments2023-09-19T14:16:50.053+02:00Comments on Moje NewLife...: Cynamonowe placuszki z jabłkiemAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/12606571824347843083noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5081971154131572394.post-66785871699514966032014-12-01T22:48:34.606+01:002014-12-01T22:48:34.606+01:00A może ja odpowiem? Cukier brązowy oczywiście da s...A może ja odpowiem? Cukier brązowy oczywiście da słodycz. Jednak ksylitol ma przyjemnie, delikatnie "zimny" słodki smak. A co najważniejsze - jest zdrowy, w przeciwieństwie do cukru brązowego. Ma tylko jeden wielki minus - cenę.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081971154131572394.post-33064816704365366802011-11-22T15:44:30.819+01:002011-11-22T15:44:30.819+01:00nooo, nareszcie! wyglądają jak moje ulubione racuc...nooo, nareszcie! wyglądają jak moje ulubione racuchy z jabłkami tylko w zdrowszej ( przepysznej wersji )! nie mam ksylitolu, ale może brązowy trzcinowy cukier załatwi sprawę?<br />W zasadzie w czwartek.. nie, w piątek później wstaję, więc zrobię je sobie na śniadanie. ;)słodkosłona.https://www.blogger.com/profile/02288501832750641863noreply@blogger.com