Na temat wyjątkowych właściwości zdrowotnych grzybka tybetańskiego nie będę się rozpisywać. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę "grzybek tybetański" i wszystko stanie się jasne.
A na stronie http://grzybektybetanski.pl/ znajdziecie wszystko łącznie z przepisami tak wymyślnymi, jak tylko na to wyobraźnia pozwala.
Grzybek zamieszkał ze mną jakieś pół roku temu. Rozwija się, przerabia całe litry mleka i ma się doskonale. Pijam go regularnie w postaci koktajli zarówno na wytrawnie jak i na słodko. Kefirek z kawałeczkami kiszonego ogórka, koperku, odrobiny pieprzu i maggi smakuje wybornie, ale najbardziej smakuje mi w wersji na słodko. Kefiru z powodzeniem używam również do ciast, sosów, dressingów. Praktycznie stosuję zamiast śmietany. Sprawdza się w tej roli znakomicie. Nie jeden raz zastąpił mi śmietanę kwaśną 18%. Tym sposobem jest niskokalorycznie, zdrowo i smacznie.
- 1 szklanka kefirku z grzybka tybetańskiego
- 1 łyżka słodziku
- kilka kropli aromatu waniliowego, śmietankowego (według uznania)
Smacznego.
Casino & Sports Betting - Mapyro
OdpowiedzUsuńWelcome to Las Vegas Casinos and 광주광역 출장마사지 Resorts! Find your favorite 남양주 출장안마 slot machines, 의정부 출장샵 video poker, blackjack, 논산 출장마사지 poker & more 부산광역 출장안마 at a glance.